RENHOLD

RENHOLD

Vi utfører renhold i private hjem og bedrifter. Vi tar gjerne en befaring og går gjennom dine ønsker og behov for vedlikehold og renhold. Vi tilbyr alt fra industrirenhold til flyttevask eller den ukentlige husvasken. Spør oss og vi hjelper deg gjerne med gode råd og optimale løsninger. Vi søker også gode medarbeidere til vårt team. Ta gjerne kontakt får en uforpliktende prat. 


INDUSTRIRENHOLD

Rengjøring av verksteder, lagerhaller, fabrikker, maskiner og produksjonslokaler. Næringsmiddelindustrien stiller store krav til kvalitet og hygiene. Vi har kunnskapen og kompetansen.

NEDVASK

Vi utfører profesjonell nedvask av alle typer lokaler i tillegg til nedvask av nybygg ved ferdigstilling. Med nedvask mener vi hel vask av vegger, tak, gulv, vinduer og faste innredninger, som for eksempel kjøkken og sanitær.

FLYTTEVASK

Skal du flytte? En flyttevask utført av Vipas AS garanterer deg en jobb utført med kvalitetssikring, der du trygt kan overlevere hjemmet til neste eier. Vi har de beste medarbeiderne og lang erfaring innen flyttevask.

VEDLIKEHOLD

Vi tilbyr privat renhold og tar gjerne en befaring og går gjennom dine ønsker og behov. Vi tar alt fra julevask til sommerrengjøring eller den ordinære helgevasken. Vi tilbyr profesjonell hjelp til en god pris. Vi leverer vinduspuss og vask av høy kvalitet. Vi tar også større jobber hvor det kreves bruk av lift.

MASKINSKURING OG BONING AV GULV 

Vedlikehold av gulv er avgjørende for at gulvflaten skal beholde sin glans og effekt og bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Skuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte av belegg.

 VI TRENGER DYKTIGE FAGFOLK! 

 VI TRENGER DYKTIGE FAGFOLK! 

ANDRE TJENESTER

RENS AV TEPPER OG MØBLER

    Vi tar imot alle typer salongtepper til rensing. I tillegg kan vi også hjelpe deg med å få renset ulikr møbler. 

MATTER, KLUTER OG MOPPER

 Vi tilbyr mopper og kluter til bedrifter, butikker og kontorer. Vi henter og bringer og du som kunde bestemmer antall og leveringsfrekvens. Vi har også ulike matteløsninger, som utvendige matter, avskrapnings og avlastningsmatter. 

VASK OG RENS AV ARBEIDSTØY

   Vipas AS utfører vask og rens av ditt arbeidstøy. Tøyet blir vasket og tørket før det blir brettet og klart før utkjøring.KONTAKT OSS

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!

KONTAKT OSS

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Vis detaljer
Utsolgt